Přejít na obsah

Hlášení rozhlasu 24.11.2023

 24. listopadu 2023

Přeji Vám hezký den, mám pro vás pozvánky na zahájení adventu.

Příští pátek, 1. prosince jste všichni srdečně zváni na rozsvícení vánočního stromu ve Staré Pace.

Od 16 hodin bude nejen pro děti připravena v Obecním sálu pohádka nazvaná Ovečka betlémská, před základní školou můžete od 16 hodin ve stáncích zakoupit vánoční předměty, které pro Vás vyrobily děti společně s učiteli, v dalších stáncích bude připraveno občerstvení i něco na zahřátí.

Program začne v 17 hodin vystoupením dětí ze základní školy, následovat bude hudební uskupení H-kvintet z Trutnova. V 18 hodin rozsvítí oblohu ohňostroj a poté bude pokračovat hudební produkce uskupení H-kvintet.

Vstup je zdarma, těšíme se, že společně prožijeme hezký začátek adventu.

 

Sbor dobrovolných hasičů v Roškopově srdečně zve všechny děti a jejich rodiče na slavnostní rozsvícení vánočního stromu, které se koná v sobotu 2.prosince od 17 hodin na ploše před hasičskou zbrojnicí v Roškopově. Jako každoročně, i letos bude pro všechny návštěvníky připraven výborný Karlův svařák, vyrobený podle vlastní receptury, ke kterému lze zakoupit i originální keramické hrníčky.

Nově se můžete těšit na vystoupení ochotnické skupiny hasičského sboru, která především pro přítomné děti nacvičila pohádku Boženy Němcové „ O 12 měsíčkách“.

Samozřejmostí je i prodej tradičních grilovaných klobás a pro děti zdarma vánoční pečivo.

Během večera se všem na nebi rozzáří připravený ohňostroj.

Karlův svařák bude nedočkavcům prodáván již od 16 hodin.

Sbor dobrovolných hasičů v Roškopově se těší na Vaši hojnou účast.

Hlášení rozhlasu