Přejít na obsah

Hlášení rozhlasu 14.2. a 16.2.2024

 14. února 2024

Přeji Vám hezký den, mám pro Vás několik kulturních pozvánek

„Přátelé a kamarádi, sousedí, už Vám chybí pohyb? A co takhle pohyb v rytmu hudby? Pokud ano, pak Vás, jako členové SDH Stará Paka, srdečně zveme na poprockovou zábavu, kterou rozjedeme v kulturním sále Obecního úřadu ve Staré Pace již tuto sobotu 17.2.2024 od 20.00 hodin. Vstupné je jen stovečka! Čeká Vás skvělá hudba v podání skupiny Rejžák! Dobré jídlo a pití k osvěžení! Setkání blízká i vzdálená….No prostě, těšíme se na Vás!“

Masarykova základní škola ve Staré Pace pořádá přednášku na téma Tipy na domácí procvičování aneb Jak se z toho nezbláznit. Paní Iveta Musilová Vás seznámí s jednoduchými aktivitami, díky kterým může být domácí příprava na vyučování zábavná. Představí Vám také své výukové materiály, které mohou dětem ulehčit osvojování učiva. Ve středu 21.2.2024 od 16 hodin se na Vás ve škole těší pedagogové ZŠ.

Obec Stará Paka Vás zve do kina. Přijede k nám Kino na kolečkách a v Obecním sálu OÚ nabídne filmy, které se aktuálně promítají v kinech. V sobotu 24.2.2024 se od 15 hodin bude promítat animovaný příběh pro děti Nerozlučná dvojka a od 19 hodin komedie Aristokratka ve varu. Na dětské představení je vstupné 100,- Kč, večer pak 130,- Kč. Kino bude otevřeno vždy hodinu před představením, bude i popkorn, pivo a limo. Využijte této možnosti a přijďte se pobavit. Těšíme se na Vás.

Hlášení rozhlasu